7 години Sofia Rebel Station

djpunkmayhem

Че Ре Де СРС! Станцията става на 7. Сериозна възраст за проект, който стартира от идеята да покаже на повече хора диамантите от музикалния ъндърграунд, а в крайна сметка ескалира до платформа за популяризация и съжителство на многообразни изпълнители, стилове, жанрове… Чрез ревюта и статии, интервюта с пионери, забележителни личности и артисти и организиране на ивенти ние целим да представим пред широка публика един алтернативен възглед за музиката и културата. За последните седем години, малко или много се надявам да сме успели в това, а съдейки по фактът, че Sofia Rebel Station проправи пътя за развитие на този род участие и памет, не е било безсмислено.
От името на дългогодишната редакция на изданието искам да благодаря на всички, които по един или друг начин са взимали участие в нашето начинание, нашите приятели и читатели, всички, които са помагали и ще помагат в организацията на събития, музиканти, ентусиасти, фенове. Обещаваме да продължим делото и в бъдещето, като, надявам се, в най-скоро време да успеем да се поздравим с поредното голямо постижение на колективните ни усилия да съградим обществено значима и забележима социо-културна сцена от артисти и фенове.

За вас, през изминалата една година, Sofia Rebel Station бяха:

JollyStomper
Skunksa
kaloyanpramatarov


Дълго време се чудих с какво от безкрайните ни библиотеки да ви поздравя, но мисля че тази хубава българска група, която миналата година изсвири последният си концерт, подхожда идеално както на sofiarebelstation, така и на мръсната февруарска реалност навън.

About JollyStomper

Не поглеждай назад - там няма нищо. Нито крачка напред - избягваш всички.
Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s