THE SYSTEM /UK/ + Razvrat I Pokvara & Anti-Future live @ UNDERGROUND GALLERY

Съобщение от ъндърграунда. От личности незнайни.

В началото бе системата. В края също бе системата. Всяка революция остава мъртво-родена, ако нейните бунтари я преживеят. Системата умира със своите убийци – това е сакралната жертва, която всеки революционер знае и е приел за своя съдба.

Родени прекалено късно за революцията и прекалено рано за следващата, на нас не ни остана нищо друго, освен да изобретим своя, в която да се провалим. Да оставим завета на тези след нас и да се надяваме да не допуснат същото.

В най-консервативните общества възникват най-радикалните опозиции, а сред най-инертните изведнъж избуяват най-революционните. В историята на пост-модерните бунтове, топос на виталността винаги е била изкуството, музиката и културата. Чрез популярната култура в общественото пространство навлизат идеи табу, прогресивни и иновационни проекти и визии. Ражда се протестът в музиката. Ражда се движение, което успешно замества системата със свои правила или отсъствието на такива. Възниква феномен. Освен социален феномен, протестната музика и култура добива съвсем автентичен облик чрез комуникацията на политически идеи и практики. За това, за всяка революция е важно началото. Нашата вече е започнала, а оттук стартира нейната гореща фаза.

flyer_a6

Автор и дизайнер на плаката: Диди

С нескрита радост и въодушевение ви съобщавам дългочаканата новина – в България, за уникален и единствен по рода си гиг идват пионерите на английския протестен пънк – THE SYSTEM. Една идея, възникнала сравнително отдавна между приятели и ценители на английската пийс-пънк сцена, доразвита и с помощта на самия Jimi James, с който четохте интервю вече тук, оживява благодарение на самоорганизиран колектив от фенове на групата, които в невиждан до сега формат съумяха да осъществят този факт. Това събитие е и първо от очаквана поредица такива, в които, целта е възможно най-много важни и допринесли групи и колективи да намерят сцена за изява тук, в България. Огромна привилегия е, първите сред тях да са именно THE SYSTEM.

Ето и прес-рилийз съобщението, от страницата на събитието във фейсбук:

Британски пънк легенди от 80-те с уникален концерт в София

Експлозия от звук и текст вещае уникален по рода си за България концерт на олд скул пънкарите The System ( The System Punk-Rock ) в столичната Underground gallery/studio в средата на септември, които тази година издадоха чрез Grow Your Own Records нов албум на винил и CD, озаглавен ‘Slave To The Machine’, включващ изцяло нов материал

Легендите от втората вълна на британския пънк ще се качат на българска сцена по инициатива на самоорганизиран колектив от свои почитатели, заели се да докажат как обединените усилия и взаимодопълващият се принос стопяват географски граници и превръщат антисистемни надежди в реалност.

Ударните социално-политически послания и класически звук на титулярите ще допълнят от българска страна хардкор пънк бунтарите от ANTI FUTURE и Разврат И Поквара, с обещание за лайн-ъп изненади.

Входът от минималните 10 лв. ще е събира единствено на място в деня на събитието. Средствата ще покрият транспортните разходи по участието на The System, без претенции за хонорари за който и да било от всички въвлечени, напълно в духа на Do It Yourself пънк етиката.

Сухите факти : Мястото – Ъндърграунд Галерия (Сточна гара, ул. Владайска река 4, ет. 4), Датата: 16:09:2016г. Часът на началото: 19:00ч. Входът: 10 лв.

Линк към събитието в (а)социалната мрежа.

Бъди там или се предай на системата!

About JollyStomper

Не поглеждай назад - там няма нищо. Нито крачка напред - избягваш всички.
Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , , , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s