5 ГОДИНИ SOFIA REBEL STATION!

…днес! Най-авторитетният български лексикон за будоарни ‘подземни’ мисли и страсти успешно преизпълни първата си петилетка! Преди точно пет години на същата многозначителна дата беше поставено началото на единствения по рода си музикален, субкултурен, лайфстайл, уей-ъф-лайф, ‘клуб по интереси’, булевардно-романтичен, пролетарски-поетичен, критично-хумористически, хаотично-декадентски, абсурдно превзет, но крайно субективен, едновременно колективен и индивидуален, често патетичен, но винаги сатиричен хроникьор на под-паважно устремените събития и артефакти.
След пет години усърдно асемблиране на морета мастило с планини от виртуална хартия изводът е, че докато ги има емоцията и времето, ще ги има и нашите задклавиатурни опити да им придаваме формалност. И тъй като всичко е твърде лично (и винаги е било такова), не може да се пропусне и най-важният от всички изводи – искрицата все още я има!
Поостарели и почерпили от безконечната мъдрост на пост-модерното урбанистично безвремие, с тийнейджърския плам отпреди десетилетие и с присъщата му радикалност продължаваме напред егоистичното си дело – преднамерен словесен хулиганизъм, който бърка в на момичетата сутиените и посинява на момчетата очите.

Благодарности на всички, които ни помагаха и подкрепяха през тези пет години, признание и за нашите читатели, бивши и настоящи автори, дизайнери, приятели, всички, които посетиха нашите концерти и ще продължават да го правят – най-голямата награда са новите и старите групи, промоутъри, лейбъли и лица, с които заедно кръстосваме столичните подземия с повод и без.

Последната една година Sofia Rebel Station бяха:

Skunksa

JollyStomper

nampuk

petarpopara

About JollyStomper

Не поглеждай назад - там няма нищо. Нито крачка напред - избягваш всички.
Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , . Запазване в отметки на връзката.

1 Response to 5 ГОДИНИ SOFIA REBEL STATION!

  1. ANTI FUTURE каза:

    ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
    ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ SOFIA REBEL STATIONS

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s