Ayr

 

Какво е общото между бандите Ayr, Worsen и Votnut? Отговорът е Young and in the Way. В случай, че си почитател на последните и не знаеш отговора – слаб 2!

Поредната блек метъл банда забулена в мистика чието съществуване в момента е под сериозно съмнение. Започва като страничен проект с много кратък срок на годност във вече далечната 2009 и включва членове от Young and in the Way. За двете години, в които са активни се утвърждават като един от двата основни диаманта в короната на AC//13 колектива.  Ентусиазмът на хората, които седят зад всичко това по-късно ще даде живот на още два блек метъл/кръст Франкенщайн-а – Worsen и Votnut.

Ayr описват стилово себе си като ембиънт блек метъл банда. Звученето им представлява изключително успешна и интересна симбиоза от блек метъл, ембиънт елементи и вокали, които могат да те накарат да настръхнеш. С музиката си несъмнено ще принудят всеки зъб в устата на милата ти баба да изпадне в ступор от страх и щом се свести просто да реши да си тръгне. За краткия си активен период успяват да направят света по-мрачен и пълен с кошмари с трите си EP-та – Circling от 2010, Eternal Sustain и Nothing Left to Give от 2011. Изглежда наистина към момента бандата не е останала с нищо повече за даване и за това тяхното съществуване е в състояние на хибернация.

Като доказателствен материал за неоспоримото им величие прилагам и 3-те им EP-та, за които е желателно да бъде отделен поне час, а аз бих препоръчал ден или дори цял живот.

Advertisements
Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s