ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, SOFIA REBEL STATION!

ЧЕСТИТ ЧЕТВЪРТИ РОЖДЕН ДЕН, SOFIA REBEL STATION!!!

Би било клише, ако започна с това, че не знам как се изтъркулиха последните четири години – тези четири, в които къде с усърдие, къде с ‘други скрити качества’ се опитахме да списваме едно качествено ново издание – блог, сайт или зин (който както му е удобно), посветен изцяло на авторското ни, често твърде емоционално виждане за световната и нашенската хардкор и пънк сцена и всичко, което стои между тях. Истината е, че единствените виновници за продължителното ни съществуване са тези наши и чужди автори, групи и пр., които продължават да ‘правят неща’ и да поддържат живо нещо, което е повече от музикална сцена. За това и материалите в Sofia Rebel Station винаги са целяли нещо повече от аматьорски опит за музикална критика – дали сме успели – това ще кажете вие…

И така, между столичните концерти и партита, колетите с винили и зинове, новите и старите албуми, новите и старите ни приятели преминаха тези четири години. По традиция и за следващата имаме планове, но, както се казва – времето ще покаже.

Специални благодарности на всички, които ни подкрепяха и ни помагаха през изминалата година и изобщо през всичките четири до днес, на Виви за новите одежди на царя, на Вили за новия ни „точка ком“ дом, на старите автори и изобщо на всеки, който се сеща понякога да намине насам.

През изминалата година с различен интензитет Sofia Rebel Station бяха :

Skunksa

JollyStomper

nampuk

petarpopara

P.S. До сега не сме празнували публично, не се случи и тази година – причините безброй, поводът хубав, но повече инфо  в следващия пост!

Advertisements

About JollyStomper

Не поглеждай назад - там няма нищо. Нито крачка напред - избягваш всички.
Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s