Sordo

Започвам прякото си включване от мястото на събитията с едно бързо уравнение или, както казваше учителката ми по математика в гимназията, задачка-закачка. Колко по 2 дава 700 или иначе казано x.2=700, намерете х? Щом стигнете до отговора ще намерите в числена стойност индивидуалното тегло на двама от членовете на една огромна (буквално) банда, която избрах днес да ви натрапя. Тежестта на третия член от групата не е статистически значима и, следователно, се пренебрегва. Истината е, че барабанистът им прилича на страдащ от анорексия невроза в сравнение със съратниците си.  Ще имате възможност да се насладите на приятните им извивки по-късно. Групата се казва Sordo и съдейки само по външният им вид си правя извода, че помещават някоя ужасно противна дупка забравена от нашия спасител Иисус Христос.

Изненада! Не е така, триото бандити идва от слънчева Калифорния, а музиката, която правят е доста характерна и вече сигурно имате някаква идея какво да очаквате, гледайки логото на бандата. Характерна, но защо? Всеки от нас свързва grindecore/powerviolence-a с бързи, кратки и прости песни лишени от дълбоки прочувствени лирики, с километрични, комични заглавия и вулгарни текстове пропити със специфичен хумор граничещ с бруталност. Всичко това е налично при Sordo. Ако това е, което търсите то look no further, намерихте го.

Песента им „My Stomach Sticks Out Further Than My Dick“ несъмнено служи за мото на групата.

Това, с което могат да ни се похвалят господата е, че преди половин месец поделиха една сцена с легендите от INFEST и вече достатъчно популярни банди като ACxDC и Fissure. Едно издание на бандата – “Tactical Precision Violence” дори се нареди на 2-ро място в класацията за най-добър албум на 2012 в стил Gridncore/Powerviolence на електронното издание Cvlt Nation. Отделно от въпросното издание разполагат с демо и една камара сплитове и то много готини сплитове, които раздават безплатно на концертите си. В това число влизат колаборации с групи като ChuloFull Blown AidsCorrupt Humanity и разни там други човекоподобни. Списъкът им с предстоящи колаборации е дори още по-внушителен. 

Посмейте да разкажете на свирепият им басиста някой виц за басисти. Не се притеснявайте, едва ли ще ви направи нещо, пълните хора са дружелюбни!

Понеже нямам какво да ви разказвам повече ще ви пусна музика. Всички харесват музиката.

Ако се чудите кои са персонажите от картинката в последното видеото, това са главните действащи лица в една класическа, по мое мнение, аркадна игра – Mighty Final Fight. Ако не сте я играли, не сте били деца! КАЗАХ! Айде със здраве.

Advertisements
Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s