C4 ; Piranha ; Blackmail

Петък вечер е ден за купон. Но не и след като четвъртък е бил 8-ми декември. Това фактически означава, че много хора не са в София, други са с тежък махмурлук или им е нужно време, за да се самоубедят да отидат на концерт. Естествено, когато списъкът с групите е такъв, обаче, няма място за колебания.

C4, PIRANHA и Blackmail се очакваше да забият в студената зимна вечер в the Box. Първоначално не много, в последствие малко повече хора се събраха на яката вечеринка в мазето, а настроението бе на отлична вълна.

Първи на сцената излязоха Blackmail. Групата регистрира постоянно присъствие от лятото насам, а вчера им беше, по мое мнение най-доброто участие до момента. Изнудвачите представиха своя отличен сет от парчета, завършвайки малко неблагополучно, но все пак… С новия си басист /Папо – Ц4/ групата е значително по агресивна и ритмична, привличайки вниманието към себе си като към един от феномените на хардкор и пънк сцената.

След тях пред понапълнилия се клуб се показа и хита на сезона – скейт траш-пънк групата Piranha. Почти няма хора сред феновете на хардкор и пънк музиката в България, които да не са чували или вече да са слушали Piranha. Старите кучета забиват изключително здраво в стил траш-пънк. Бързи и агресивни пънкрок парчета владеят техния сет, докато времето минава неусетно. Определено една от най-добрите придобивки за всички времена.

C4 закриха преносно, но и буквално вечерта. Групата няма нужда от представяне, но е нужно да се каже, че отново „вся смут“ сред публиката. Нови и стари парчета в стил – C4 – непоколебими, изправени бързи акорди. Нямам какво повече да кажа, всички знаят какво се случва на техни участия.

От откриването до края концертът бе едно чудесно, еуфорично изживяване и всички, които не са присъствали поради една или друга причина могат и трябва да съжаляват. Поздрави за участниците и поздрави за тези, които се домъкнаха в студената декемврийска вечер с махмурлук, но се забавляваха качествено.

Advertisements

About JollyStomper

Не поглеждай назад - там няма нищо. Нито крачка напред - избягваш всички.
Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to C4 ; Piranha ; Blackmail

  1. Perkele каза:

    Твърде тежко беше вчера за концерт. Яд ма и.

  2. JollyStomper каза:

    яко джангър, пък и не си бил единствен, определено в клуба си се усещаше миризмата от изпаренията 😀

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s