Резервен план „Всички мостоте горят“ (ВИДЕОКЛИП)

Ето го! Най-после вижда бял свят. Това видео беше прокълнато още в самото начало, защото няколко пъти вкарвахме пари за осветление и апарати и все се оказваше, че ще свирим десет минути, две песни или няма да свирим въобще. Накрая се получи. И то точно така, както си го представяхме – без режисура, без декори, с енергията на петдесетина побъркани хора пред нас.

Реших, че това видео просто си се е намерило с историята на Хойс Грейси и затова именно  той е главният герой е него. Не позволявайте първото впечатление за „мъж в пижама млати полугол такъв в кеч-среща“ да ви заблуди.

Хойс е най-малкият син на създателя на бразилското жиу-житцу Хелио Грейси. В първия в света  официален турнир по смесени бойни изкуства UFC 1 Хойс участва сякаш инцидентно – той няма нито един професионален мач, за разлика от големите си братя, а и въобще не е боец. Всъщност той е човекът, който гледа и забавлява децата, когато всички тренират. Баща му го изпраща на ринга, за да докаже на света, че кураж и техника могат да победят всяка сила. Точно както в хардкора – сърцето и познанието са по-силни от машината, която се опитва да ни смачка.  Преди да се предаде пред погледите на милион зрители, мъжът с червените гащи, който с вампирясал  поглед глади модерната си прическа казва „На света няма нито едно 70-килограмово каратистче с пижама, което да ме победи!“ И…не се оказва прав, както се досещате.

За една нощ момчето-детегледач ще се окаже най-коравият боец на планетата. Печели UFC 1 с три поредни победи срещу хора, заради които бихте минали на отсрещния тротоар, ако ги мернете наживо. Общо взето това е и посланието на песента – да изгорим мостовете за бягство зад гърба си, да забравим всичко, което са ни учили и да търсим границитие на познанието, справедливостта и възможностите сами.

Посветено на всички, които идват на концертите ни  и ни карат да вярваме, че това, с което се занимаваме наистина има смисъл.

Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

3 Responses to Резервен план „Всички мостоте горят“ (ВИДЕОКЛИП)

  1. angel каза:

    „Всички мостове горят“ не беше ли любовна песен.

  2. xsupersoulx каза:

    Ехаа, ти знаеш и другата история…:) Важи също – да загърбим всичко, в името на нещо, в което вярваме или обичаме.

  3. flavor_flav каза:

    Поздравления! Мишо, защо си махнал от профила си в Тубата клиповете към „Casus Belli“ & „За моя град“? Моля те, качи ги пак! Песните са много добри. 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s