24 Responses to Концертът на Downfall of Gaia, Expectations и Rosa Parks

 1. ruinitall каза:

  Да не забравиш и Tides From Nebula следващия месец.

 2. Skunksa каза:

  Ще се постарая да не го направя 🙂

 3. След концерта Downfall of Gaia бяха много доволни и казаха, че концерта им в София е бил най-добрия от турнето до този момент…

 4. хИСУСх каза:

  А най-забавното от концерта беше факта,че беше пълно с хипстери със скъпи фотоапарати,платени с рушветите на тате и мама,които са на някаква високоплатена работа,които цъкаха през две секунди снимки,които никога няма да видим.

 5. JollyStomper каза:

  😀 😀 😀 😀

 6. discoXdancer каза:

  Аве тая дума „хипстър“ започна да се използва за щяло и нещяло.
  Аз лично не мисля че видях повече от 2-3 (ако изобщо имаше и толкова) такива хора,а и мернах само едно единствено момиче щракащо с такъв апарат.
  Иначе мен така или иначе ме дразнят ненужно многото хора снимащи на концерти,да.Особено тея с големите апарати,които смятат,че щом имат такава машинка им е позволено всичко.

 7. angel каза:

  Всеки ще си прави на концерт каквото си иска. Доста тъпи момченца сте.

 8. angel каза:

  А кой откъде е намерил пари да си купи въпросната техника си е лично негова работа. Намери си родители с високоплатена работа, а не клошари. Ако това ще те накара да се чувстваш по-добре.

 9. JollyStomper каза:

  angel, първият ти пост ироничен ли беше ?

 10. angel каза:

  Тъй като пубертетските разсъждения на хИСУСх едва ли са иронични, а по-скоро хитрата му глава наистина ги е родила, едва ли първият ми пост е ироничен. По-скоро се придържам към твърдението си, че всеки ще си снима и ще си има каквото си иска. В противен случай да се върнат назад във времето.

 11. JollyStomper каза:

  А мнението ? Може ли всеки да го има или и то като изборите в последно време, трябва да е общоприето и ясно предварително 🙂

 12. angel каза:

  Аа, изборите си ги правим ние мен и ние сме си виновни за тях. А мнението е като гъза, всеки си го има и често е и също толкова смрадливо, така че за останалите може да не е окей всеки път да им се навира в лицето. Така че следващият път като видите ‘хипстери с богати родители’, поискайте им бележка от счетоводител за доходите на глава от семейството и ги изгонете от концерта, защото ‘не им е позволено всичко’. А срещу примерно пияните мусури, които крещят сякаш са на село, трошат бутилки, димят и плюят по вратите на клубовете нито дума. Все пак е част от народопсихологията ни. А и техните родители сигурно са нископлатени, представители на пролетариата, което ги прави uber cool. Йес, йо.

 13. JollyStomper каза:

  Аз бях на концерта и не видях някой да пречи с нещо на другите. Може би единствено изразяването на позиция пречи. Никой не гони от концерти.
  Все пак си дойдохме на думата, не случайно те попитах дали първият ти пост е ироничен, когато каза, че всеки ще си прави каквото поиска.

 14. gadabout каза:

  Аз не бях на концерта, макар да се бях засилил.

  Това, за което току-що си дадох сметка е, че на фона на съвършено неизкоментираната новина за Nasum, тук има седем коментара по въпроса за хипстърите, Вселянията и всичко останало (стига да е хейт).
  Разбирате ли, не е интересно, че никой не е коментирал пост, пуснат от мен. Интересно е, че а) се коментира тотална тъпотия под пост за як концерт, вместо да се коментира самия концерт и б) че в съседство е страхотна новина, която би трябвало ВСЕ НЯКОГО да зарадва, защото си е събитие и която получава нула отзиви.

  Ще водим ли разговора за сцената или по-скоро да премерим нечий обектив пак?

 15. Skunksa каза:

  Голяма драма се вихри тук, но някак си не е свързана с музиката, а още по-лошото е, че хардкор и пънк сцената уж приемаха различните и тези, които са индивиди по един или друг признак. Няма и да коментирам хипстърите, защото смятам, че в момента просто е модно – да си хипстър или да виждаш хипстъри навсякъде…

 16. freddy каза:

  пичове, какво е хипстър? не се заяждам, наистина не знам.

 17. JollyStomper каза:

  Модни са други неща, то си личи 🙂

 18. Words Mean Nothing каза:

  Апарата всъщност беше мой, но го дадох на момичето да снима. За тоя апарат съм събирал година и половина от закуски, с лишения по какви ли не поводи. Не, че има кой знае какъв смисъл от тоя коментар, но понякога нещата не са такива, каквито изглеждат та дайте малко по-леко с епитетите. 🙂

 19. Skunksa каза:

  Ама ние наистина коментираме на кой какъв му е апарата и колко струва… о.О

  Някой да каже нещо за концерта, моля… 😦

 20. JollyStomper каза:

  Скъпи на триците, евтини на брашното 😀 😀 😀 Отново

 21. Words Mean Nothing каза:

  Нали трябва да се хейтва както винаги, пък на сцената майната и 🙂

 22. crustnikyt каза:

  Абе добри деца сте и можете да намерите толкова сходни интереси и със сигурност по-смислени неща, за които да си говорите… жалко че всички сте социопати и предпочитате да си поставяте измислени граници (следвайки въпросната „народопсихология“) за да не ви се разбие измисления свят…жалко наистина. Следващият път като някой забележе нещо, което не му е изгодно, нека отиде и си поговори с човека, който го върши, а не да пише разяден от самоомраза пост нейде из нета, след като е плакал 2 часа на тъмно. Как искате да се разбирате без да комуникирате по между си? Ако смятате че сте твърде извисени за да общувате по между си не се чудете „кой е докарал сцената до това и състояние“?

  P.S. Здраве и знания пожелвам на всички, а ако някой се чувства обиден от горните ми слова, заначи е на прав път 🙂

 23. Pingback: Последни щрихи за 2011г. | SofiaRebelStation

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s