Събитията в края на седмицата. Брайт Сайт с нов мини албум!!!

В края на първата октомврийска седмица ще се състоят две събития, които биха могли да събудят интерес у вас читателите, ето ги и тях.

Първо в четвъртък вечер в Дъ Бокс:

Адска вечер! Три сравнително нови банди от София, ще има дет метъл, реване, рок ен рол и смърт на сцената 😀 Концера започва в 19;30, вход 6 лв.

Още на следващата вечер младата софийска пънк-рок банда Bright Sight е готова със записите по своят мини-албум. Дебютното издание на групата е озаглавено „Ехо на душите ни”, включва 8 песни и е на цена от 5 лева. В него ще бъде поместен и първият им официален видео клип към песента „2012”, излязъл преди няколко месеца.

Промоцията на диска ще се състои на 7ми октомври петък, в столичният клуб „The Box” с начален час от 19:30. В събитието ще вземат участие и група Perfect Skies, а концертът ще бъде с вход свободен. Едно от новите парчета на Bright Sight, пък е предоставено за свободно слушане и теглене на фейсбук профила на групата.

Bright Sight е пънк-рок банда от София създадена през месец май 2009та. Идеята за твърд и енергичен пънк-рок събира Станко на бас-китара, Ангел и Даниел на китара и Ясен на барабани. Същата година започват с първите си клубни участия, а през 2010та са готови и с първите студийни записи.

През пролетта на 2011та представят своят дебютен видео клип към песента „2012”, а лятото на същата година участват в Spirit of Burgas , East Noise Attack 7 във Варна и други фестивали. Есента на 2011та завършват записите по своят дебютен мини-албум ”Ехо на душите ни”. Към пилотната песен от него озаглавена „Изкуствен свят”, се подготвя видео клип, който се очаква да бъде готов в средата на месец октомври.

Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s