Parkway drive, Melekh, Expectations

Дълго време се чудех дали да пиша ревю за снощния концерт на Parkway drive – не за нещо друго, ами поради простата причина, че си тръгнах малко след като хедлайнерите и звезди на вечерта започнаха да свирят и не знам доколко ще е подходящо да се пише подобно ревю.

Но все пак ще го направя, защото трябва да споделя възхищението си от двете подгряващи банди, българската публика и организацията на самия концерт. Още с пристигането си пред входа на клуб Mixtape ми стана ясно, че предстои една необикновена вечер, защото видях адски много хора пред клуба – хора, които не съм виждал никога преди и хора, които не бях виждал от много време и това ме накара да се усмихна и зарадвам. Аз самият не съм голям фен на Parkway drive и както сами сте се убедили в рамките на проекта Sofia Rebel Station, съм с по-различен вкус за музикат, но все пак се зарадвах, че концерта предизвиква такъв интерес.

Началото беше навреме, а охраната достатъчно адекватна, макар и леко мудна на фона на огромната опашка, но за сметка на това бяха осигурили и дама, която да се погрижи за влизащите дами – добра работа. Е, на мен ми се наложи да изхвърля две самобръсначки, защото идвах директно от работа и нямаше къде да си оставя раницата, а допълнителен удар беше и факта, че на гардероба не могат да се оставят раници, което е доста странно при положение, че сега е лято и хората почти не излизат с връхни дрехи, които да оставят на гардероб, докато за подобни концерти пътуват хора от цяла България и няма как да тръгнат само с един чифт чорапи в джоба, но това вече са някакви излишни подробности. Клуба изглеждаше порядъчно пълен още преди започването на първата група и стана леко задушно, но пък това бе компенсирано, както установих мааалко по-късно, от доста качествения звук вътре.

Първата група за вечерта бяха вече добре познаните Expectations, които свириха с много чувство и емоция, раздвижвайки тълпата доста категорично. Изпълниха и две нови песни, едната от които направо ме смачка лично и определено все повече стискам палци скоро да бъдем зарадвани и с някое демо/ЕР или каквото дойде. Адски силно представяне и останах с убеждението, че се понравиха на всички присъстващи, дори и тези които бяха дошли единствено и само заради голямото име на вечерта.

Втори на сцената се качиха Melekh, които имаха малки промени в титулярния състав, но започнаха адски ударно и безапелационно. Групата няма нужда от представяне, но все пак искам да заявя, че това беше едно от най-силните им представяния, които аз съм гледал наживо. Представиха и новата си песен, а и изпълниха най-големите си хитове (вече е удачно да говорим така). Наистина, ама наистина размазващо…

Вече за Parkway drive ще оставя на присъстващите да споделят мнения, поради причините които изтъкнах в началото, но като гледах ентусиазма снощи и няколко фейсбук статуса после – явно е било доста добро и силно представяне… Поздравления и за For the kids, които организираха събитие на адски високо ниво.

Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , , . Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to Parkway drive, Melekh, Expectations

  1. Pingback: Parkway drive, Melekh, Expectations | Bulgarian Blog

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s