Diavolo Rosso

Diavolo Rosso. Червеният дявол. Той е във всеки един от нас. При някои е надълбоко, удобно скрит във вътрешните ни кръгове на Ада, а при други стои гордо облегнат на портата в предверието, усмихвайки се лукаво на целия свят. Приканвам ви да го чуете, да разберете къде точно се намира и да го оставите да се поразходи малко. За тази цел ви трябва единствено да си изтеглите албума, който ви представям.

Самият албум разказва една приказка, от която схващам около десетина думи. Но така е по – добре. Така въображението ми може да работи на воля. Така платното пред мен е празно, а четките на въображението ми всеки път рисуват нови картини. Така с всяко слушане откривам нещо ново – частичка от себе си.

Немците (да, немци са) ни предлагат един страхотен модерен, но и същевременно древен колкото целия свят  хардкор.  Всяко забавяне и засилване на темпото, всеки удар на барабана, всяко спокойно шептене, всеки отчаян вик на радост казва нещо. Всяка песен ти разказва част от историята, която всъщност ти самият пишеш.

Това е и нещото, което най – много ме грабна. Diavolo Rosso са банда на контрастите. Целият албум е албум на контрастите. Всяка песен е песен на контрастите. Всяка песен ти показва колко са тънки границите между спокойствието и самотата, между гнева и отчаянието, между  доброто и злото, между любовта и омразата. Сякаш в единия момент  колонките (слушалките) ти те приканват просто да легнеш и да заспиш, а в другия те призовават да станеш и да запалиш всичко, взирайки се задъхан в танцуващия в пламъците червен дявол.

Няма да ви лъжа. Diavolo Rosso не е банда за всеки. Приказката, която тя ви оставя да си съчините няма да е с щастлив край. Тя ще е безнадеждна и обвита в мрак. Вие си решете дали ще погледнете в очите най – големите си страхове или ще се отдадете на тази толкова скучна и апатична тишина. Ако изберете първия вариант и решите да преслушате Never Follow

Надежда всяка оставете, всички вие, що пристъпвате тук.

Advertisements
Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , . Запазване в отметки на връзката.

One Response to Diavolo Rosso

  1. Преди доста време бях писал точно за този албум, но нещо се прецака и не можа да се качи както трябва в mediafire. 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s