За анонимността и DEVOID

Всеки път, когато дойде време за празници, съпроводени от няколко почивни дни градът ми буквално умира. Превръща се в пустош, която на фона на шума, гъчканицата и напражението по време на работните дни е като все едно си насред полето. По ирония на съдбата, точно в такива моменти, когато се разхождам на практика почти сам из централните улици, осъзнавам, че един от  безспорните плюсове на големите и пренаселени градове е … анонимността.

До колко темата, която ще обсъдиме днес има връзка с казаното по-горе ? Ами.. Групата, която искам да ви представя днес е почти толкова анонимна, колкото един средностатистически младеж в двумилионен град в България може да бъде.

Ако вие познавате този младеж/тази група, чувствайте се свободни, даже задължени да го споделите с нас. Защото тази метафора е точна, но от друга гледна точка не чак толкова. Анонимността при групите е порок, който ние в Sofia Rebel Station сме си поставили за задача да изкореним, поне в очите и ушите на нашите читатели.

За сега, в случая на DEVOID, това може да се случи само като споделим с вас тяхното демо от 1983 година, именувано No Sense.

По същество демо-касетка, съдържаща 9 ниско парчета, записани с ниско качество as usual, носещи правилното усещане за духа на епохата. Груб, първичен, даже бих го нарекъл и недодялан пънк, който обаче крие поредния, останал почти незабелязан диамант от Великобритания.

И така, уви, няма какво да се каже повече по тази тема, освен че това е първият ми пост от серия регулярни такива, които ще носят значката на анонимността. С други думи – веднъж месечно ще се старая, наред с всичко друго, с което занимавам вас, да ви представям по едно демо на почти или изцяло неизвестна група или рядък, трудно намиращ се запис. Ако някой от вас има повече информация и я споделя с всички нас, то тогава задачата ще бъде изпълнявана на сто процента.

Весели празници!

About JollyStomper

Не поглеждай назад - там няма нищо. Нито крачка напред - избягваш всички.
Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , . Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to За анонимността и DEVOID

  1. sharp 69 каза:

    Misleh 4e i 2-ta demozapisa , koito sa izdali , sa ot 1982!Nqma da sporq inersni sa , no 4ak pak „diamant“….

  2. Just someone каза:

    Определено са банда, добра за слушане. Пуснете и другото демо. Може би то да се окаже и по-добро.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s