Full Bladder & Crucify Yourself – Split

Пак заваля сняг. Температурите драстично паднаха.Настоящата публикация си се самоизиска.Кой стил е най-често асоцииран със сняг/зима/студ?Блек метъл разбира се.Ще разгледам две не точно блек метъл, но БМ инспирирани банди.Отново крайно неизвестни..дори не успях да намеря снимки на нито една от двете банди.

 

Както вече може би сте се досетили, информацията в нета относно бандите е повече от оскъдна.Споделям с вас малкото което знам: и двете банди са от Чехия, текстовете и на двете формации са на чешки.Това е то,което знам 🙂
Малко относно самата музика : Full Bladder взимат участие с 4 парчета. Музиката им е по-скоро хардкор пънк с блек метълски вокали.Текстовете са типичните социални такива на анти военна и анти корпоративна тематика,като в последното парче чехите изказват негодуванието си спрямо непрастанно заливащите ни отвсякъде реклами.
Колкото до Crucify Yourself, тяхната музика е по-блекметълска и аз лично бих я определил като blackened crust. Техния принос към сплита са две композиции,като едноименното парче е анти-религиозен призив.
Не бих могъл да обсипя двете банди с безброй суперлативи,но определено са две приятни банди,свирещи не толкова типичен хардкор-пънк.Дайте им шанс.

Full Bladder & Crucify Yourself – Split 7″ (2001) Vinyl Rip

Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s