We May Fight A Battle… (подкрепи Tigersuit Zine)

Здравейте, преди време конвертирахме в мп3 формат песните и снимахме книжката от легендарната за българската хардкор сцена (заради песните на Meanstream вътре) компилация „We May Fight A Battle That Can’t Be Won“, която, както вече споменахме, излиза през 1997 г. като част от DIY хардкор/пънк сериите на френския интернационален пънк активист и архивист Ян Бойслийв.

Тиражът е приблизително 1000 бройки, но всички се смятаха за продадени  отдавна и компилацията е с колекционерска стойност. С Ян Бойслийв обаче си комуникираме от доста време и се оказа, че е намерил в мазето си още няколко копия от компилацията, които ни предостави на драго сърце. И ето че сега решихме да пуснем за продажба тези последни 5 бройки от тази компилация, а с парите от тях да финансираме отпечатването на трети брой на Tigersuit Zine.

Компилацията е на CD и включва 7 хардкор/пънк групи от целия свят: X-Acto (Португалия), Personal Choice (Бразилия), Autocontrol (Аржентина), Meanstream (България), By All Means (Италия), Stonewall (Сърбия), SC (Литва). Дискът идва в картонена DIY обложка, към която има около 40 страници с информация за бандите, текстове на песните и есета от култови хора от 90-арската хардкор/пънк сцена като Ян Бойслийв, Феликс фон Хавък, Мел Хюз и др.

Цената на която продаваме компилацията е 16 лева, като всички пари ще отидат за отпечатването на трети брой на Tigersuit. За поръчки пишете на tigersuitzine@gmail.com. Има само 5 бройки. Дисковете са „чисто нови“ и не са просвирвани, стояли са опаковани близо 14 години.

И отново, който иска да си изтегли компилацията на мп3 или да види книжката към диска, може да го направи от ТУК. 😉

❤ Tigersuit

Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , , , , , , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s