Seven Ate Nine, F.A.Y.D., Expectations

В мразовития петъчен ден клуб the Box събра макар и доста различни, три групи, под общия и многозначен наслов Hardcore Show.

Ето, какво видях от този първи за 2011 концерт в София.

Първи на сцената пред посъбралата се вече тълпа излезе мелодичната хардкор група Expectations. След като ги видяхме наскоро на Hardcore X-MASS, Expectations оставиха доста високи очаквания за бъдещите си концерти. Момчетата дигнаха летвата още с дебюта си преди месеци, а вчерашният им лайф единствено и само затвърди позицията им. Запомнящ се сет от лирични, но и лични песни, които преобразиха атмосферата в миг. По всичко си личеше, че хората са повлияни от групата, което според мен бе и тяхната цел. Отлично представяне за момчетата, които утре свирят в Пловдив.

Втори излезе хардкор-пънк бандата F.A.Y.D., част от които съм и аз. Тъкмо поради тази причина ще се въздържа от коментари за представянето, като само ще отбележа, че изсвирихме традиционен за последните ни участия сет от парчета, между които се постарахме да изразиме лична позиция и гледище за света, такъв какъвто го виждаме. Който желае и е присъствал нека се чувства свободен да коментира представянето ни.

Завършек  на петъчният концерт бяха Seven Ate Nine. Добре познатата група заби в свой стил мощно и безкомпромисно, като зарадва своите фенове с хубав, стегнат сет.

В заключение на краткия коментар относно Hardcore Show в петък, бих искал да кажа, че се получи добра вечер, в която за всеки имаше по нещо.

П.П. Не забравяйте утре да посетите концерта в Пловдив !!!

About JollyStomper

Не поглеждай назад - там няма нищо. Нито крачка напред - избягваш всички.
Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

1 Response to Seven Ate Nine, F.A.Y.D., Expectations

  1. OiThat'sYerLot каза:

    Поредната хубава вечер 🙂 FAYD почват да израстват като банда и вчера направиха едно от най-добрите си изпълнения на живо. Имам в предвид като изпълнение не като шоу. Шоуто също не отсъстваше. 789 от втория път повече ми допаднаха – добра банда. Експектейшън искам да ги чуя студийно.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s