Appalachian Terror Unit

Добър вечер, драги читатели. В тази хладна ветровита вечер ще ви представя нещо малко по – различно, но пък много подходящо за обстановката. Да, точно така, време е за малко олдскуул кръст пънк.

Бандата, за която става дума се казва Appalachian Terror Unit и идва от едно малко нетрадиционно място, доколкото се отнася за тази музика – Западна Вирджиния. Вече пета година музикантите от Запада радват феновете си с безскрупулното си звучене.

Четиримата члена на бандата правят брутален  кръст пънк, който определено ще зарадва почитателите на тази музика. Темпото е бързо, вокалите крещящи, а агресията – неизбежна. Като споменах вокали… Нещото, което най – много ми хареса в Appalachian Terror Unit е страхотната комбинация от мъжки и женски вокали. Може би вече се подсмихвате, но не бързайте – вокалистката изобщо не отстъпва на съмишленика си от мъжки пол и съм сигурен, че може да надвика и повечето от вас.

Ще кажа няколко думи за обръщенията на пънкарите към феновете си. Членовете на бандата определят себе си като анархисти и застават твърдо против капитализма. Съответно посланията, които песните носят са най – често с политически и социален характер.
От текстовете им си личи, че определящите се като “маунтин пънкове” са силно свързани с родното си място – Апалачите и се опитват всячески да спрат замърсяването и заличаването му, за което може само да им стиснем ръката.

Себе си пък членовете се описват като приятни хора, които обичат да пият и пушат. Друг интересен факт е, че бандата има издаден сплит със сигурно познатите ви Oi Polloi.

Толкова от мен. Сега е ваш ред да чуете EP – то от 2007 година Armageddon Won’t Be Brought By Gods, But By Men Who Think They Are.

Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s