XPRSN HELP /29.10.10/

Както сами виждате от заглавието, тази вечер се състоя благотворителният концерт за набиране на средства за Радостин – едно момче, на което беше поставена диагнозата тумор.

На първо място искам да изкажа едно огромно благодаря на организаторите на концерта, на участващите банди и естествено на всички посетители и дарители, дошли за да подкрепят каузата.Радвам се, че толкова много хора се събрахме , за да се забавляваме и едновременно с това да направим едно добро дело.

Пред стотината души първи излязоха Freak Out, които по един страхотен начин вдигнаха настроението и загряха публиката. Прекрасната им продукция алтърнатив рок ( извинявам се яко определението е неточно, но ние не сме точно по тази музика) определено остави всички доволни. Редно е да спомена, че бандата разполага с много добра в музикално отношение ( пък и не само) вокалистка, което за мен определено беше приятна изненада.

В препълнения клуб втори се появиха ветераните от Уикеда, които след десет години още продължават да звучат по един прекрасен начин на живо. Порцията пънк / ска/ реге дойде точно навреме и забавлява дълго публиката. Всички танцуваха, скачаща и припяваха на хитовете на легендарната банда. Тъй като повечето от вас навярно са присъствали на техни участия, няма да обяснявам какво представлява групата.  За мен те могат да се опишат само с една дума – Уикеда!

Последни на сцената излязоха момчетата от Expectations, които не само изпълниха очакванията на феновете за силен завършек на вечерта, но и ги надминаха. Въпреки, че това беше едва вторият им концерт, те се показаха като абсолютни професионалисти. Expectations разтърсиха публиката със своя мелодичен хардкор, който се надявам да е влязъл в сърцата на всички.Само секунди след излизането на бандата пред сцената се оформи доста приличен мошпит, който само доказа каква енергия носят със себе си. За финал ще кажа, че на българската сцена дълго време липсваше банда като Expectations – банда, която да притежава подобен заряд.

Радвам , че този концерт мина без простотии и ексцесии, или поне за щастие аз не съм видял такива.

Концертът и каузата успяха да привлекат отново и доста красиви девойки, което определено е плюс за всички ни.  😀

Отново искам да благодаря на всички дошли. Надявам се всички да сте се забавлявали и да не съжалявате!

Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s