B.F.D.M. + MANIFESTATION /28.10.2010/

В студената, вече зимна, вечер едва шепа хора уважиха събитие, което само по себе си заслужаваше много по-голямо посещение.

Пред празния клуб the Box B.F.D.M. и MANIFESTATION направиха много хубав и силен концерт.

Първи на сцената излязоха B.F.D.M. Едно от най-сериозните имена в българския хардкор-пънк направи поредният си доста силен лайф, в който представи повече нови парчета, но и няколко от добрите стари класики. Момчетата отново зарадваха публиката с енергичност и искреност. За съжаление, обаче, публиката бе доста „умряла“ и не отдаде нужното внимание, под формата на танци, на бандата.

Хедлайнерите на вечерта бяха MANIFESTATION. Една група, която идва за 3-ти път в България, по покана на RE-ACT. Момчетата от Германия свирят доста добър – енергичен и бърз хардкор, който не може да те остави на едно място. Бандата си заслужава, но вчера бяха принудени да свирят пред около едва 40-тина души. Силен сет за германците, които благодариха на организаторите на концерта за оказаното им съдействие.

Остава да се надяваме, че MANIFESTATION ще дойдат и 4-ти път, този път пред повече публика, а B.F.D.M. скоро да запишат новите си парчета и да ги чуеме отново в силен концерт.

About JollyStomper

Не поглеждай назад - там няма нищо. Нито крачка напред - избягваш всички.
Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , , . Запазване в отметки на връзката.

1 Response to B.F.D.M. + MANIFESTATION /28.10.2010/

  1. pussy каза:

    Аз посетих заради B.F.D.M., които бяха чудесни. Стисаме палци за новите неща. Другата група също ми допадна много.
    Останах малко недоволна само от това, че всичко свърши супер бързо, за час и половина. Сигурно това че са само две групи може да го обясни, но все пак – исках още, не ми се тръгваше :Д.

    Публиката беше доста разредена и голяма част от тях стоеше около бара, не знам защо, от там нищо не се вижда от представянето на групата. Аз лично се притеснявах да слезна долу пред сцената, защото имаше няколко човека (единствените танцуващи всъщност), които го даваха много агресивно.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s