24/09/10 – HEADBANG

Вчера /24.09.’10/ се състоя вторият ден от HEADBANG фестивалът в клуб Pork Pie. Миналият ден the Real McKenzies разцепиха публиката, а днес дойде време за тежката артилерия. Rejection, Urban Grey, Drunkard, O.H., НОКАУТ минаха като тежкотоварен влак през жадната за участия публика.

Първи на сцената пред все още рехавата публика излязоха да свирят лидерите на ъндърграунд хардкор-пънк сцената в България – Rejection. Лесно е да говориш и пишеш за любима група, трудно е да си обективен, но щом става дума за Rejection две мнение по въпроса няма. Отдавна утвърдилата се банда отново разцепи мрака, но този път с подновен сетлист включващ добрите стари бързи хардкор-пънк парчета, някои кръст влияния и дори реге. По средата на сета клубът започна да се пълни все повече и до края на свирнята пред сцената вече имаше доста хора.

След Rejection на сцената излязоха да наказват Urban Grey. Бандата буквално взриви феновете на хардкорът с металическо звучене и показаха повече от отлично сценично поведение, включващо много движение и използване на странична техника като мегафон например. Групата счупи главите с тежък, но непринуден звук, съчетаващ два различни типа вокали, класика от Urban Grey. Техният сет бе посрещнат доста топло от публиката.

Разчитаме на вас, посетителите на SofiaRebelStation да напишете своята оценка за DrunkarD, O.H. и НОКАУТ в коментарите под статията 🙂

About JollyStomper

Не поглеждай назад - там няма нищо. Нито крачка напред - избягваш всички.
Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s