Life Long Tragedy

Добрата традиция в Sofia Rebel Station да ви представяме цели школи в хардкор и пънк музиката продължава с Life Long Tragedy, които трябва да зачислим към модерния мелодичен хардкор.

Калифорнийската банда е една от най-добрите хардкор групи излезли на сцена последните години в САЩ. Бандата има издаден сплит с Final Fight и ако не сте чували до сега за Life Long Tragedy, то този факт трябва да ви говори достатъчно.

Ярост, мъка и лирика струят от групата, това са първите впечатления, които оставя. Това е от тези групи, които идват в съзнанието ти и си отиват подминавайки пейзажа като експресен влак. Първите няколко слушания на песни на Life Long Tragedy за мен бяха изпълнени с необяснимо очакване, обвързано с това, че подобните на тях банди са мои много любими групи /а и не само мои/. Ето, че Life Long Tragedy, обаче, не влязоха дори за миг в клишето нито на „просто хардкор група“, нито на нещо друго. Те са отделна смеска от много чувства и емоции, за които не се разказва. За всички фенове на More Than Life, Modern Life is War и изобщо модерния мелодичен хардкор – това е абсолютно задължителен албум.

Слушам Runaways и се опитвам да си дам ясна сметка за развитието на хардкор музиката в САЩ в днешно време. Life Long Tragedy – Runaways e албумът, който ще ви представя днес. Приятно слушане – заслужава си !!

About JollyStomper

Не поглеждай назад - там няма нищо. Нито крачка напред - избягваш всички.
Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , . Запазване в отметки на връзката.

1 Response to Life Long Tragedy

  1. discoXdancer каза:

    много са добри на живо! имах щастието да ги гледам веднъж 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s