Crossed Out

Групата, която ще ви представя се казва Crossed Out и е една от любимите ми групи. Затова ще бъда супер пристрастен и ще апелирам горещо да ги чуете!

Crossed Out е една от най – емблематичните powerviolence банди. Групата е формирана в Калифорния, САЩ и за съжаление просъществува само в периода  1990 – 1993 година. Бих казал, че е невъзможно да се говори за първата powerviolence вълна, без да се спомене тяхното огромно присъствие в нея.

Не мисля, че ще излъжа, казвайки че подобни групи се броят на пръстите на едната ръка. Първото нещо, което чуваш у Crossed Out е невероятната агресия и ярост. Темпото на песните постоянно се променя, играейки си с теб по един безмилостен начин. А заслушвайки се в текстовете, започваш да се чудиш какво, по дяволите, са претърпели тези момчета, за да мразят до такава степен хорските социални порядки, навици и въобще цялото човечество.

Звученето на Crossed Out мога да определя като най – чистия powerviolence, който съществува. От началото до края на песните се усеща нестихващата енергия и агресия, която не намалява през цялото време… Невероятно мрачният им заряд те обхваща си играе до болка с психиката ти. Ще си призная, че бандата е едно от малките неща, които предизвикват у мен такава огромна омраза и ярост към всичко наоколо.

Преставам с опитите да опиша бандата и да се опитам да дефинирам звученето им, тъй като това е непосилна задача. Пък и за повечето от вас момчетата сигурно са стари познайници и само споменаването на името им ви кара да потрепнете.

Ето и линк към албума Discography – едно произведение на изкуството:

Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , . Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to Crossed Out

  1. HardcoreSkinhead каза:

    Добра банда. Имам им един сплит със Desecration който преди беше доста рядък. Ако някой проявява интерес, да пише тук, да остави координати и ще му го пратя.

  2. youbleedwesmile каза:

    Добре, добре. Нещо хубаво най-накрая, хаха.
    Обаче не съм съгласен, че тези банди се броят на пръсти.
    Все пак – браво.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s