20.07.’10 Ruiner, Carpathian и Confronto

Точно след 13 дни в София ще се състои събитие, което аз лично очаквам с огромен интерес. Дебютът на момчетата от For the Kids обещава да е отнасящ глави. Концерта е организирано съвместно с Re-Act като от тяхна страна ще се включат веган стрейт едж мелачките от Бразилия – Confronto. Тази вечер ще имаме възможност да видим още Ruiner, Carpathian, Melekh и Start Today.

От българска страна подкрепа ще окажат  любимите на екипа Start Today от Пловдив, които вече имат почти дузина участия зад гърба си, както и добре познатите ветерани Melekh от София, които между другото имат нови песни! След това ще ни връхлети мелодично хардкор пънк цунами – първо чак от Австралия –  Carpathian, които са безпощадни в музиката и словата си – доказателство е Isolation от 2008.

А за Ruiner пък мога говоря с часове и си признавам, че съм под постоянен афект, просто бандата заема такова място в живота и сърцето ми, че не мога да говоря обективно по въпроса.  Смазващо искрени, а горчивата усмивка, с която поднасят меланхоличните си послания няма как да не ти стане симпатична. Hell is Empty – последното им издание от миналата година те оставя без думи. Просто нямам търпение.

Концерта ще започне в 20;00 часа в столичния клуб The Box (ще започне навреме). Вратите са отворени от 19;00. Билетите са на цена 17 лева предварителна продажба, като се продават в магазин БЛОК на бул. Васил Левски. Ако сте от провинцията пишете мейл на tickets@ftkbooking.com. В деня на концерта билетите ще са на цена 22 лева.

FOR THE KIDS подкрепя къпането преди концерти, въздържането да се пуши поне пред сцената, въздържането от стъклени бутилки и остри предмени пред сцената, също така подкрепяме схващането, че всички хора са равни и следователно дискриминацията на расова, религозна, етическа, сексуална, музикална и друг тип основи не се толерира.

Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to 20.07.’10 Ruiner, Carpathian и Confronto

  1. Pingback: East Noise Attack « SofiaRebelStation

  2. Pingback: 20.07.’10 / Ruiner, Carpathian, Confronto, Melekh, Start Today « SofiaRebelStation

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s