Incident

Навръх Великден ще се потопим отново в безкрайната руска сцена, като този път ще се опитам да ви изненадам приятно с демото на една доста нова и неизвестна група, която за сметка на това успя да грабне вниманието ми и да е своеобразен саундтрак на моите мисли в последните дни.

Incident са създадени в края на 2007-а година в Калининград и общо взето това е почти всичката информация, която успях да намеря за тях, но подобни факти не са на почит в Sofia Rebel Station, затова и ще пристъпим към по-важните неща. Демото, което ви представям е доста „зарибяващо” и още с интрото е способно да погълне човек и да го запрати в специфичната атмосфера на бандата, а последващите песни разкъсват вътрешния мир на човек. Стилът е определен като dark hardcore, като има и някои neocrust влияния, но това което на мен ми направи впечатление е, че при слушане Incident адски много напомнят на Defeater, предизвиквайки същите емоции и чувства в слушателя, макар и да не са чак толкова близки в музикално отношение. Групата определено си заслужава да бъде преслушана, заради прекрасната музика и неповторима атмосфера…

Не се притеснявайте, че това е демо, защото звука е с много добро качество (320 kbit), а и можете да посетите MYSPACE-a на бандата.

Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s