V/A – Human Dust

Няколко часа преди Вечното Дерби / Левски срещу ЦСКА / ми се искаше да пусна нещо, ако не със същия, то поне с подобен заряд.

Спрях се на една компилация, която, според източниците не е просто поредната crust-grind компилация…

Human Dust побира 10 групи с 12 парчета, голяма част от които са ми напълно неизвестни. Интересното е, че в тази компилация се появява абсолютната кръст легенда Doom, но под различно име с крата грайндкор песен записана през 1989г.

Компилацията съдържа още кръст-грайнд бандата Basalt от Германия, Tollshock са сравнително известна група и… хмм… поредната, за която си мислих, че съм писал тук, но уви се оказва, че не съм… няма значение това ще бъде поправено съвсем скоро. Накратко за тях – пичовете са от Швеция и са доста корава група с огромен бъдещ потенциал. Останалото ще го разберете като направя специален пост за тях. Wartoys са поредните машинки от Германия. Източниците мълвят, че момчетата от групата се занимават с кръст блог. Instinct of survival пък били супер известни… Шейм он ми… Не ги знаех, но сега се разтърсих и намерих разни техни записи, които ще преслушам и за в бъдеще сигурно ще ги представя. Иначе бандата е от Хамбург. Tuco Ramirez доста успешно са се скрили в това отношение… никой нищо не знае за тях, освен най-големите кръст-грайнд библиотеки, които цитират ненужна информация … Staniak също се славят с мега не-известност в това отношение. Скандално, но ще се потретя същото и относно Gmork. Sick Terror за някои биват известно име, но не и за мен, не мога да ви се похваля с познания за тия момчета.

Slorm са Doom. Парчето им е записано на няк’ъв си екс-масс в Бирмингам през 1989г.

Личното ми впечатление от компилацията е, че е изпълнена с неподправена агресия. Звука не е най-чистото нещо, но се преживява в името на музиката. И така – чист грайндкор, хардкор-пънк, кръст. 10 групи – 12 парчета. Тва между другото, ако забелязвате е вол. 2, което предполага, че някъде има вол. 1. Никой от източниците, обаче, не може да потвърди това със сигурност, защото никой никъде не го е виждал, така че оставяме нещата така за сега…

V/A – Human Dust

P.S. Ако нещо съм осрал пишете в коментарите отдолу…

About JollyStomper

Не поглеждай назад - там няма нищо. Нито крачка напред - избягваш всички.
Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s