KAAOS / Svart Aggression

Българският интернет фолклор обича да използва един полу-хумористичен израз “ Як норвежки блекметъл “ Всички се сещате източника на тази шега.. В тоя ред на мисли за този пост може да се каже алтернатива на горното : “ Як финландски хардкор-пънк

Може би хората, които следят моите постове се чудят защо подяволите при наличие на няколко поста свързани с Финландия все още не съм говорил за KAAOS. Е, истината е, че до съвсем скоро просто не знаех как да формулирам правилно пост за тях. Мисля, че скоро ще мога да обхвана в няколко изречения общите и най-вече обективните нагласи около „чудовището от Тампере“. Уви, обаче не мога да се стърпя и да не ви представя един, според мен, гениален сплит.

Както казах по-горе за KAAOS ми е рано да говоря, пък и вече съм обещал, че ще направя отделен пост за тази класическа хардкор-пънк група от Финландия, така че ще се задоволите само с информацията, която можете да извлечете от записите.

Svart Aggression са водеща шведска хардор-пънк шайка с много типично звучене. Различни източници ги определят като повече политическа, отколкото музикантска група, но това според мен е повече от ясно с оглед на стила им. Реално погледнато обаче Svart Aggression имат свой облик, който не е изкопиран, взаимстван или бла-бла от някой си.

В заключение искам да кажа, че този сплит е истинско богатство !

Свали от тук.

About JollyStomper

Не поглеждай назад - там няма нищо. Нито крачка напред - избягваш всички.
Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s