Unholy Grave

Днес ще ви представя поредното заглавие от необхватната японска сцена. Обещавам, това ще е последен подобен пост за известно време насам и ако не стилово, то поне държавите ще разнообразя. В известен смисъл, обаче, е трудно да си представим, че дори 10 човека да представяха японската сцена в този блог, щяха да го направят в пълнота. Целта ми да представя това чудо на чудесата чрез няколко по сериозни заглавия тепърва ще се осъществява.. но това в бъдещето. Силно се надявам да успея да обрисувам една що-годе прилична картина на случващото се през десетилетията в далечната източна страна.

Всички подобни групи, особено тези в Япония, обичат да изпадат в крайности.. В този случай, обаче, Unholy Grave са наистина уникална банда. Внушителните над 90 официални записи ни поставят в позиция на нескрит респект към момчетата.

Дано някой ден да притежавам всички техни записи, очевидно това няма да се случи скоро… Чудех се какво /от това което имам/ да ви представя, но реших да оставя техният сплит с Abstain за по-късно.

И така .. The Unreleased е гениално, според мен, седем инчово издание. 5 парчета безкомпромисен олд-скуул грайндкор с прекрасен артуърк. Нещо, което си заслужава да познавате, ако сте фенове..

Просто представяйки, макар и отчасти, макар и проточено и за напред във времето, японската сцена не можем да си представим картината без деведесетарския грайндкор на Unholy Grave.

the Unreleased 7“

About JollyStomper

Не поглеждай назад - там няма нищо. Нито крачка напред - избягваш всички.
Публикувано на Uncategorized и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s