Raw Noise

За да свикнете с терминологията на екипа на Sofia Rebel Station ще кажа, че Raw Noise са доста гадна банда. Тук под гадна разбираме нещо средно между брутална и на места невъзможна за описване, но не и неприятна.

Та пичовете са от Великобританя и свирят  брутален кръст-нойзкор, който добива епични размери и изобщо, ама изобщо не е за аматьори. Това „Нота Бене“ нека бъде в помощ на прохождащите в стила.

В бандата свирят пичове, които са си закоравели музикални терористи и абсолютни рецидивисти от предполагам добре познатите ви Extreme Noise Terror.

Scum Will Rise to the Top, обаче, на мен лично ми носи някакво спокойствие в унисон с абсолютно противоположни на очевидните чувства, които бликат от тези записи. Намирайки спокойствието си в подобен род свирня, считам за нужно да подчертая, че групата докарва екстремната музика от този тип до нови граници отвъд познатите ни шаблонни стилови ограничения.

Силно препоръчвам !!!

About JollyStomper

Не поглеждай назад - там няма нищо. Нито крачка напред - избягваш всички.
Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , . Запазване в отметки на връзката.

3 Responses to Raw Noise

  1. freddy каза:

    много ми харесва как звучат китарите! с мръсния дистър звук, който сякаш малко напомня (поне на мен) на The Stooges (особено първия албум). това специфично жужене, все едно около всяка струна освен всичко друго обикаля ято пчели хаха

  2. Me каза:

    Много добра банда ! Горещо препоръчвам да чуете демото им от ’84 г. A Holocaust In Your Home съдържащо някой бъдещи класики на E.N.T. и е чудесна прелюдия към radioactive earslaughter.

  3. Pingback: Raw Noise | SofiaRebelStation

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s