Fury of five

Дълго време отлагах момента, когато ще ви запозная с една банда, която ми е давала нужните емоции в различни трудни моменти. Група, която слушам от толкова много години, че когато погледна в онзи далечен ден през 99-а, когато се сдобих с една пиратска касетка на групата Fury of five и сравнително новият им албум, който се казваше At war with the world, имам чувствтото, че това се е случило по-скоро преди година. Страх ме е да пиша за тази група, защото моите бедни слова никога няма да могат да предадат уникалната емоция, енергия, ярост и заплаха, които може да чуе човек в този албум.

At war with the world е не просто албум, а заканата на петима индивида от Ню Джърси, която е отправена към целият свят. Група, сформирана при посещения в Център по наркомании и алкохолизъм, която събира в себе си борещи се срещу пороците хора, които имат реални болки и проблеми, споделяйки ги с неподправен гняв и агресия. Група, която е забранена от повечето клубове за екстремна музика, заради своята твърда позиция, често отстоявана и с помощ на юмруците. Всъщност няма да ви занимавам повече с биографията на бандата, макар и да има доста интересни моменти, а просто ще ви насоча към личния ми блог, където преди време публикувах едно интервю с бандата, което съм преписал от един брой на списание Хаос от 2000-ата година.

Fury of five са безкомпромисна хардкор банда – агресивна и откровено заплашителна, носеща ясното послание, че не е хубаво да се ебаваш с тези момчета, защото ще стане лошо. Самият албум At war with the world е завършен шедьовър, който заплашително размахва пръст пред носа на слушателя и обещава, че всеки, който дръзне да се изправи срещу петимата от Джърси ще изпита техния гняв.

За повече информация можете да посетите официалния Myspace на бандата.

Публикувано на Uncategorized и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

1 Response to Fury of five

  1. Pingback: No Retreat « SofiaRebelStation

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s