Gather

В тази снежна петъчна вечер, всеки който по една или друга причина е останал трезвен, обича животните, радикалната музика и си пада по женски вокали, определено ще бъде заинтересован да продължи да чете и да чуе за бандата Gather.

Първото нещо, което аз свързвам с Gather e агресията на една крехка на вид девойка, която злобно излава огнена критика към модерното, консуматорско общество, изобличавайки нашата собствена алчност и апатия спрямо случващото се около нас. Самата банда свири невероятна комбинация от модерен нюскуул хардкор, приятно омесени с някои чисто кръсткор моменти, като бандата изповядва радикални straight edge и веган виждания, както и открита пропаганда за преки действия в защита на правата на животните. Макар и възгледите на бандата да са доста крайни, горещо препоръчвам да чуете техните песни и да прочетете техните текстове, защото освен с прекрасната си музика, бандата се отличава и с доста интелигентни текстове, които „целят десетката”.

За да разберете още по-добре манията ми по тази банда ще е добре да видите и една снимчица на тяхната вокалистка, която всеки път като си пусна бандата ме изумява -> http://b3.ac-images.myspacecdn.com/00834/33/12/834022133_l.jpg, направо съм влюбен.

Но да се върнем все пак към самата банда и техният невероятен, дългосвирещ албум:

За да добиете повече представа за Gather, можете да прочетете тяхно подробно интервю при STFI -> http://straightfromtheinside.wordpress.com/2009/02/25/gather/

както и да посетите техният Myspace профил -> http://www.myspace.com/gather

Или да си пуснете следното клипче, за да ги видите в действие на живо:

Публикувано на Uncategorized и тагнато, , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s